• Heembadweg 45
  • 9561 CS Ter Apel

Lid worden

Hartelijk welkom bij PV de Kloosterruiters!

Natuurlijk begroeten we graag nieuwe leden bij onze vereniging! Zie onderstaande link voor het aanmeldformulier. De gevraagde gegevens zijn nodig voor onze ledenlijst en ook voor het aanmelden bij de KNHS.

Dit formulier dient tevens als automatische incasso. Indien u/je geen gebruik wenst te maken van de automatische incasso dan is het natuurlijk ook mogelijk de verschuldigde kosten in één keer over te maken in overleg met de penningmeester. Zie voor de kosten van lidmaatschap en instructie het kopje “Lidmaatschap en kosten”

Het aanmeldformulier kunt u hier downloaden en invullen.

Klik hier voor onze privacyverklaring 


Ook kun je lid worden van de vereniging via het jeugdsportfonds. Hieronder wordt uitgelegd hoe dat mogelijk gemaakt kan worden.

De gemeente Vlagtwedde vindt het belangrijk dat kinderen actief kunnen deelnemen aan de samenleving. Sporten is een manier om dat te doen die tegelijkertijd de gezondheid bevordert. Helaas is het niet voor iedereen financieel mogelijk om lid te zijn van een sportvereniging. Stichting Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen tussen de 4 en de 18 jaar wiens ouders/verzorgers het lidmaatschap van een sportvereniging niet kunnen betalen. Daarom subsidieert gemeente Vlagtwedde al enkele jaren de stichting Jeugdsportfonds.

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan er hulp gevraagd worden via het Jeugdsportfonds. Op de website van deze organisatie www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

De vereniging kan geen aanvraag indienen bij het Jeugdsportfonds. Vraag deze informatie aan via de vereniging (penningmeester of secretariaat).

Procedure
1. Als ouder/verzorger doe je een aanvraag bij het Jeugdsportfonds via een zogenaamde intermediair, iemand die betrokken is bij de scholing, opvoeding en/of begeleiding van het kind/gezin. (bijv. sportcoach, vakleerkracht basisonderwijs en RSG Ter Apel, Stichting Rzijn, St. Leergeld Zuid-Oost Groningen, voedselbank en Zorggroep Meander.) Zie https://www.jeugdsportfonds.nl/fonds/groningen/#intermediairs voor het totaal overzicht.

2. De intermediair van het Jeugdsportfonds heeft enkele gegevens van de vereniging nodig zoals: naam sportclub, jaarcontributie en eventuele andere kosten (bondscontributie, kleedgeld, etc).

3. Doorgaans ontvang je via de intermediair van het Jeugdsportfonds binnen 3 weken bericht of de aanvraag is goedgekeurd of niet. De financiële bijdrage wordt rechtstreeks overgemaakt op het rekeningnummer van de vereniging.


Belangrijk om te weten
• Het kan zijn dat de contributie die betaald moet worden, hoger is dan het bedrag dat door het Jeugdsportfonds wordt betaald. De maximale vergoeding is €225,- per kind per jaar. Kosten boven dit bedrag dient door de ouder/verzorger betaald te worden.
• Ook als uw aanvraag via het Jeugdsportfonds NIET wordt goedgekeurd, blijft u verantwoordelijk voor de betaling van de contributie. In de sommige gevallen is er een betalingsregeling mogelijk, neem hiervoor contact op met de penningmeester van de vereniging.
• Het Jeugdsportfonds betaalt voor een periode van 12 maanden. Dit loopt niet altijd gelijk met het sportseizoen. De ouder/verzorger is zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van een (vervolg)aanvraag.
• Een aanvraag via het Jeugdsportfonds wordt NIET automatisch verlengd. De ouder/verzorger is zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van een nieuwe aanvraag.
• Het Jeugdsportfonds betaalt niet met terugwerkende kracht. Het is dus van belang dat u de aanvraag zo snel mogelijk indient. Het liefst voordat een kind lid wordt.

Copyright 2020 pvdekloosterruiters.nl - Realisatie door OnlineBouwers