Op 23 en 24 Oktober zijn de bodems in beide hallen vernieuwd en verbeterd: klik hier voor een foto-impressie:

Op 30 September hebben we als vereniging boeskolen verkocht op de boeskoolmarkt: op de regenachtige dag hebben we alle boeskolen verkocht en een opbrengst gehaald van €450,- euro dit bedrag wordt besteed aan nieuwe bodems in de binnen hallen. 

lieve Plien is 4 Mei met pensioen gegaan. Menig kindje heeft op deze vriendelijke reus leren rijden. Grote kinderen maar ook kleine konden met veel plezier op haar rijden. Plien kreeg helaas de ziekte van cushing, Ze is nu 20 jaar en daarom hebben we besloten dat ze nu nog een aantal jaren, hoopen we van haar pensioen kan genieten.

We hebben een mooi adres kunnen vinden bij een mevrouw in kollumerzwaag die nog een paar paarden heeft lopen op haar grote stuk weide, daarmee heeft plien nog wat geschelschap en nieuwe vriendjes.

De leden hebben de laatste dagen voor haar vertrek nog leuke foto's gemaakt. en haar nog even flink verwend met een boel knuffels en lekkere poetsbeurten.

PLIEN JE HEBT HET VERDIENT, GENIET VAN JE PENSIOEN!

25 April hebben we een kindermiddag georganiseerd. Deze dag was zeer geslaagd. Voor Foto's >>klik hier<<

26 Maart hebben we een onderlinge springwedstrijd gehouden, De wedstrijd was druk bezocht met veel deelname, Deze dag is afgesloten met een Dagprijs voor de snelste deelnemer met de minste fouten, Deze prijs is gewonnen door Josje Wams. Gefeliciteerd!!


Op 8 oktober houden we een open dag! Hierbij wordt de nieuwe manege geopend. Ook is er dit jaar 45 jaar paardensport in Ter apel, Dit willen we met u samen vieren. Graag zien we u op deze dag.

De omheining is weer geplaatst om de weide! De weidepalen zijn van kunststof en gesponsord door Polytech! SUPER! Het draad is een gift vanuit de activiteiten commissie! De manege pony's kunnen vanaf komend weekend weer elk weekend buiten genieten! En straks de zomer vakantie heerlijk 6 weken.

PONYCLUB ON TOUR!!

Elke dinsdagavond zijn er ponyclublessen in de manege, maar in de zomermaanden worden de lessen vaak gegeven bij 1 van de leden thuis. (als het weer het toelaat) dit wisselen ze om de beurt. Deze lessen zijn zeer leerzaam voor zowel de ruiter als de pony. omdat ze dan op verschillende plekken komen. hierbij wordt ook afgewisseld met dressuur of springen. En natuurlijk regelen de ouders voor een drankje. De ponyclub lessen worden verzorgd door Nadine Buining.

Meerdere artikelen vanuit het nieuws over onze manege:

https://www.westerwoldeactueel.nl/2017/09/30/boeskoolmarkt-in-ter-apel-eindigt-nat/

http://www.westerwoldeactueel.nl/2015/08/31/nieuwe-rijhal-manege-ter-apel-bijna-klaar/

http://www.westerwoldeactueel.nl/2015/10/04/eerste-indoor-dressuurwedstrijd-manege-ter-apel-een-feit/

http://www.westerwoldeactueel.nl/2016/05/02/geslaagd-concours-hippique-in-ter-apel-2/

http://www.westerwoldeactueel.nl/2015/11/01/ruiterpad-in-ter-apel-is-hersteld/

Copyright 2014 Skytz.nl |